Oferte speciale
Antena externa CF-EA
488,93 Lei 440,03 Lei
Cronotermostat 091FLPB
187,46 Lei 152,79 Lei
Cronotermostat fara fir 091FLRF
301,41 Lei 272,24 Lei

Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Administratorul IVP Instalatii SRL asigura confidentialitatea informatiei cu caracter personal inclusa in formularul de inregistrare pe site.

Datele cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client si, dupa caz, pentru a transmite informatii legate de promotiile noastre.

IVP Instalatii SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

Cu toate acestea, IVP Instalatii SRL va fi nevoit sa transmita o parte sau toate acceste informatii atunci cand o cere legea sau in cazurile cand persoanele vor aduce probe suficiente despre faptul ca informatia din contul Dvs. prin continutul sau incalca drepturile sau interesele legitime ale tertilor.

IVP Instalatii este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 12674.

Pentru a raspunde intrebarilor Dvs, pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru, poate apare necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon etc. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre IVP Instalatii SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc. Pentru o mai buna evidenta a clientilor IVP Instalatii SRL avem nevoie de Codul Numeric Personal la inregistrarea dumneavoastra. Inscrierea datelor dumneavaoastra personale reprezinta acordul expres si neechivoc in ceea ce priveste utilizarea acestor date.
IVP Instalatii SRL se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri IVP Instalatii SRL care asigura buna functionare a acestui site.
Totusi putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.
Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru.
Toate aceste informatii colectate de IVP Instalatii SRL prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor IVP Instalatii SRL.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de Operatorul de Date Personale cu numarul 12674. Conform legii nr. 677/2001 operatorul asigura dreptul de informare, de acces, de interventie, de opozitie asupra datelor. Aveti dreptul sa solicitati gratuit, o data pe an, informarea, actualizarea, stergerea sau neprelucrarea datelor dumneavoastra personale printr-o cerere scrisa trimisa la adresa de e-mail info [AT] termostate.eu. Operatorul se obliga sa raspunda solicitarii dumneavoastra in maxim 15 zile de la data primirii cererii.

Protectia datelor personale

Incepand cu 25 mai 2018 intra in vigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 (GDPR). GDPR este o reglementare unica, direct aplicabila in toate statele membre ale Uniunii si inlocuieste Directiva 95/46/CE si, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

IVP Instalatii SRL aplica o politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu prevederile GDPR, iar ca parte a angajamentului nostru pentru respectarea drepturilor persoanelor ale caror date personale le prelucram, va transmitem mai jos informatii relevante privind modul, scopul, temeiul legal si durata pentru care va prelucram datele personale, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati si modul in care puteti sa exercitati aceste drepturi.

Ce date cu caracter personal utilizam?

Prelucram datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa postala), precum si istoricul dumneavoastra de cumparaturi pentru a interactiona cu dumneavoastra.

In anumite cazuri (spre exemplu atunci cand va furnizam un produs sau un serviciu) prelucram date precum cod numeric personal, serie si numar act identitate sau date bancare.

De asemenea, atunci cand vizitati unul din site-urile noastre, putem prelucra informatii despre dispozitivele utilizate pentru accesarea site-urilor si despre interactiunea dumneavoastra cu site-urile.

De ce prelucram datele dumneavoastra?

IVP Instalatii SRL a obtinut datele dumneavoastra personale fie direct de la dumneavoastra (pentru ca ati interactionat cu noi la unul din evenimentele organizate de IVP Instalatii SRL, ati achizitionat unul din produsele sau serviciile vandute de noi sau ne-ati solicitat o oferta ori ati vizitat unul din website-urile noastre), fie de la unul din partenerii IVP Instalatii SRL care ne-au solicitat o oferta personalizata pentru dumneavoastra.

Utilizam aceste date pentru realizarea urmatoarelor interese legitime ale noastre sau ale partenerilor nostri:

  • Transmiterea de promotii, oferte si noutati adaptate intereselor si nevoilor dumneavoastra;
  • Oferirea de servicii asociate (garantie, revizii, etc) in cazul produselor de folosinta indelungata;
  • Servicii de marketing direct (prin intermediul postei electronice sau fizic) si publicitate cu privire la produsele si serviciile noastre;
  • Pentru a asigura buna functionare a site-urilor noastre si pentru a imbunatati performanta acestora, precum si pentru a asigura accesul dumneavoastra la conturile create in cadrul site-urilor noastre;
  • Activitati de cercetare de piata si sondaje;

De asemenea, daca ne-ati solicitat o oferta sau ati achizitionat un produs sau un serviciu vandut de IVP Instalatii SRL, prelucram datele dumneavoastra pentru a va putea raspunde la solicitari si pentru a va furniza serviciul sau produsul respectiv.

Cat timp prelucram datele dumneavoastra?

Pentru a va asigura o experienta cat mai personalizata in interactiunea cu noi, pastram datele dumneavoastra personale pentru o perioada de maximum cinci ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu IVP Instalatii SRL, cu exceptia cazurilor in care reglementarile legale aplicabile impun o perioada mai mare de stocare. Totusi, nu ne angajam sa pastram aceste date pentru intreaga perioada mentionata mai sus si putem sterge sau anonimiza datele dumneavoastra mai devreme.

Cui dezvaluim datele dumneavoastra?

IVP Instalatii SRL nu vinde, nu transfera, nu dezvaluie si nu permite accesul la datale dumneavoastra cu caracter personal unor terti care nu au legatura cu activitatea sa.

Pentru a putea atinge scopurile descrise mai sus, IVP Instalatii SRL poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal furnizorilor de produse si servicii angajati de IVP Instalatii SRL pentru interactiunea cu dumneavoastra, respectiv:

  • companii de transport sau curierat si operatori de logistica angajati de IVP Instalatii SRL;
  • procesatori de plati electronice in cazul vanzarilor on-line;
  • companii specializate ce desfasoara campanii de marketing sau cercetare de piata in numele IVP Instalatii SRL;
  • furnizori de servicii IT ce asista IVP Instalatii SRL pentru functionarea si intretinerea sistemelor si site-urilor IVP Instalatii SRL;
  • partenerilor IVP Instalatii SRL prin intermediul carora sunt vandute si/sau instalate produsele si serviciile pe care le solicitati IVP Instalatii SRL;
  • furnizorilor de servicii de intretinere si garantie angajati de IVP Instalatii SRL.

In toate cazurile descrise mai sus dezvaluirea datelor dumneavoastra cu caracter personal este realizata in baza unui contract incheiat cu destinatarii datelor, prin care acestia se obliga sa utilizeze datele exclusiv in scopul in care le-au fost incredintate, sa respecte obligatia de confidentialitate si de asigurare a securitatii datelor, precum si sa respecte toate prevederile legislatiei in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

De asemenea, putem dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal unor autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea.

Ce drepturi aveti si cum le puteti exercita?

Intrarea in vigoare a GDPR va asigura urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita in mod gratuit:
Sa fiti informat/a, o data pe an, daca IVP Instalatii SRL va prelucreaza sau nu datele personale si care sunt acestea;
Sa solicitati corectarea datelor transmise, in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete;
Sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra, pentru motive intemeiate si legitime ce tin de situatia dumneavoastra particulara. In cazul prelucrarilor in scop de marketing direct, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare;
Sa solicitati stergerea datelor dumneavoastra, cu exceptia situatii in care legea interzice stergerea.

Puteti exercita drepturile mentionate mai sus prin transmiterea unui e-mail la adresa info (AT) termostate.eu.

Pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si a intereselor dumneavoastra, va putem solicita informatii suplimentare in scopul identificarii dumneavoastra.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra

Atunci cand prelucram datele dumneavoastra, utilizam masuri tehnice si organizationale care sa asigure confidentialitatea, disponibilitatea si corectitudinea datelor dumneavoastra.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie (codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, date bancare), sunt prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale aplicabile acestui tip de date, cu asigurarea unor masuri tehnice adecvate pentru protejarea lor.

Cu toate acestea, niciun sistem de securitate a informatiilor nu este infailibil. De aceea lucram in mod continuu pentru a asigura pastrarea masurilor noastre de securitate la cel mai inalt nivel si ne angajam sa va informam la timp in cazul oricaror incidente de securitate ce ar putea sa prezinte un risc semnificativ pentru drepturile dumneavoastra.

Prezentarea generală a cookie-urilor folosite de noi

În această secțiune puteți găsi o prezentare generală a cookie-urilor folosite de noi.

Cookie-uri absolut necesare

Anumite cookie-uri sunt necesare pentru a putea furniza în siguranță Ofertele noastre online. Această categorie include, de exemplu:

  • Cookie-uri care identifică sau autentifică utilizatorii noștri;
  • Cookie-uri care salvează temporar anumite informații introduse de utilizator (de exemplu, conținutul unui coș de cumpărături sau al unui formular online);
  • Cookie-uri care stochează anumite preferințe ale utilizatorului (de exemplu, căutări sau setări de limbă);
  • Cookie-uri care stochează datele pentru a asigura redarea neobstrucționată de conținut video sau audio.

Cookie-uri analitice

Folosim cookie-urile analitice pentru a înregistra comportamentul de utilizare (de exemplu, banere publicitare accesate, căutări efectuate) al utilizatorilor noștri și a îl evalua din punct de vedere statistic.

Cookie-uri de publicitate

Folosim, de asemenea, cookie-uri în scopuri publicitare. Profilele de comportament de utilizare create cu ajutorul unor astfel de cookie-uri (de exemplu, banere publicitare accesate, subpagini vizitate, căutări efectuate) sunt utilizate de noi pentru a vă afișa reclame sau oferte personalizate conform intereselor dumneavoastră („publicitate bazată pe interese”).

Cookie-uri de publicitate ale terților

De asemenea, le permitem altor companii să evalueze datele utilizatorilor noștri prin cookie-urile de publicitate. Aceasta le permite terților să le prezinte utilizatorilor Ofertelor noastre online publicitate bazată pe interese, în funcție de o analiză a comportamentului dumneavoastră general de utilizare (de exemplu, banere publicitare accesate, subpagini vizitate, căutări efectuate), nelimitat astfel la Ofertele noastre online.

Cookie-uri de conversie

Partenerii noștri de urmărire a conversiilor setează un cookie pe computerul dumneavoastră („cookie de conversie”) în cazul în care ați ajuns la site-ul nostru web printr-o reclamă a partenerului respectiv. Aceste cookie-uri expiră în general după 30 de zile. Dacă vizitați anumite pagini pe care le găzduim și cookie-ul încă nu a expirat, noi și partenerul de urmărire a conversiilor respectiv putem vedea că un anumit utilizator a accesat reclama și a fost direcționat către pagina noastră. Informațiile colectate prin cookie-ul de conversie sunt utilizate pentru a crea statistici de conversie și a determina numărul total de utilizatori care au accesat reclama respectivă și au fost direcționați către o pagină dotată cu o etichetă de urmărire a conversiilor.

Cookie-uri de reperare în asociere cu pluginuri sociale

Anumite pagini ale Ofertelor noastre online integrează conținut și servicii de la alți furnizori (de exemplu, Facebook, Twitter), care pot utiliza, la rândul lor, cookie-uri și componente active. IVP nu poate influența prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de acești furnizori. Aflați mai multe detalii despre pluginuri sociale în secțiunea Pluginuri sociale.

Utilizarea instrumentelor de remarketing

În vederea optimizării marketingului nostru online folosim așa-numitele tehnologii de remarketing. Aceasta are ca scop crearea unei Oferte online mai interesante, personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră. Pentru aceasta, folosim instrumentele prezentate mai jos.

Google Analytics

Google Analytics este furnizat de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”). Folosim Google Analytics cu funcția suplimentară oferită de Google pentru anonimizarea adreselor IP. În acest timp, Google prescurtează deja IP-urile în interiorul UE în majoritatea cazurilor, dar face acest lucru doar în cazuri excepționale în Statele Unite, iar în ambele regiuni salvează doar forma scurtă a adreselor IP.

Puteți refuza colectarea sau prelucrarea datelor dumneavoastră folosind următorul link pentru a descărca și instala un plugin în browser: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Link-uri externe

Ofertele noastre online pot include link-uri către pagini de internet ale terților – furnizori care nu sunt asociați cu noi. După ce accesați link-ul, nu avem nicio influență asupra colectării, prelucrării și utilizării datelor cu caracter personal transmise prin accesarea link-ului către partea terță (precum adresa IP sau URL-ul site-ului unde se află link-ul), întrucât nu putem, bineînțeles, monitoriza comportamentul terților. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru prelucrarea unor astfel de date cu caracter personal de către terți.

Pluginuri sociale

În Ofertele noastre online folosim așa-numitele pluginuri sociale de la diferite rețele de socializare; acestea sunt descrise individual în această secțiune.

În timpul utilizării pluginurilor, browserul dumneavoastră stabilește o conexiune directă cu serverele respectivei rețele de socializare. În acest mod, furnizorul respectiv primește informații pe care browserul dumneavoastră le-a accesat de pe site-ul Ofertelor noastre online, chiar dacă nu aveți un cont de utilizator la acest furnizor sau nu sunteți conectat în cont în momentul respectiv. Fișierele jurnal (inclusiv adresele IP) sunt, în acest caz, transmise direct de către browserul dumneavoastră către furnizorul respectiv și pot fi stocate acolo. Furnizorul sau serverele sale pot fi situate în afara UE sau SEE (de exemplu, în Statele Unite).

Pluginurile sunt extensii individuale asigurate de furnizorii rețelelor de socializare. Din acest motiv, nu putem influența anvergura datelor colectate și stocate de acestea.

Puteți găsi obiectivul și anvergura colectării, prelucrării și utilizării continue a datelor de către rețeaua de socializare, precum și drepturile dumneavoastră și opțiunile de setare pentru protejarea vieții private consultând notificările privind protecția datelor ale respectivei rețele de socializare.

În cazul în care nu doriți ca furnizorii de rețele de socializare să primească și, dacă este cazul, să stocheze sau utilizeze datele, nu trebuie să folosiți respectivele pluginuri.

Pluginurile Facebook

Facebook este operată la www.facebook.com de către Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA și la www.facebook.de de către Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Irlanda („Facebook”). Puteți găsi o prezentare generală a pluginurilor Facebook și aspectul lor aici: http://developers.facebook.com/plugins; găsiți informații despre protecția datelor la Facebook aici: http://www.facebook.com/policy.php.

Pluginurile Instagram

Instagram este operată de Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, SUA („Instagram”). Puteți găsi o prezentare generală a pluginurilor Instagram și aspectul lor aici: http://blog.instagram.com/post/36222022872/introducing-instagram-badges; găsiți informații despre protecția datelor la Instagram aici: https://help.instagram.com/155833707900388/.

Pluginurile Pinterest

Pinterest este operată de Pinterest Inc., 808 Brennan St, San Francisco, CA 94103, SUA („Pinterest”). Puteți găsi o prezentare generală a pluginurilor Pinterest și aspectul lor aici: https://developers.pinterest.com/tools/widget-builder/; găsiți informații despre protecția datelor la Pinterest aici: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.

YouTube

Aceste Oferte online folosesc platforma video YouTube, care este operată de YouTube, LLC, 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066, SUA („YouTube”). YouTube este o platformă ce permite redarea fișierelor audio și video.

Când accesați un site cu Ofertele noastre online ce conține un player YouTube integrat, acesta stabilește o conexiune cu YouTube astfel încât fișierul video sau audio să poată fi transmis și redat. În acest mod, datele sunt transferate către YouTube în calitate de procesator de date. Nu suntem răspunzători pentru prelucrarea unor astfel de date de către YouTube.

Puteți găsi informații suplimentare despre obiectivul și anvergura colectării datelor, prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către YouTube, despre drepturile dumneavoastră și opțiunile de confidențialitate disponibile pe care le puteți alege în notificarea YouTube privind protecția datelor.

Securitate

Angajații noștri și companiile care furnizează servicii în numele nostru au obligația asigurării confidențialității și respectării legislației aplicabile privind protecția datelor.

Luăm toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru asigurarea unui nivel de securitate adecvat și protejarea datelor dumneavoastră administrate de noi, în special împotriva riscurilor de distrugere, manipulare, pierdere, modificare ilegală sau neintenționată sau divulgare sau acces neautorizat/ă. Măsurile de securitate sunt îmbunătățite constant, în linie cu progresul tehnologic.

Drepturile utilizatorilor

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră, vă rugăm să folosiți detaliile furnizate în secțiunea Contact. În acest caz, asigurați-că că există posibilitatea identificării clare a persoanei.

Dreptul la informare și acces:

Aveți dreptul de a obține confirmarea noastră privind prelucrarea sau neprelucrarea datelor cu caracter personal și, dacă da, accesul la aceste date.

Dreptul la corectare și ștergere:

Aveți dreptul la rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte, fără întârziere nejustificată. Având în vedere scopul prelucrării, aveți dreptul la completarea datelor cu caracter personal incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Acest lucru nu este valabil pentru datele necesare pentru facturare și contabilitate sau care sunt supuse perioadei legale de retenție. Dacă accesul la astfel de date nu este necesar, prelucrarea acestora este restricționată (vezi mai jos).

Restricționarea prelucrării:

Aveți dreptul de a solicita – cu condiția să fie îndeplinite cerințele legale – restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră.

Obiecția privind prelucrarea datelor:

Aveți dreptul de a obiecta în orice moment la prelucrarea datelor de către noi. Nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, decât dacă dovedim respectarea cerințelor legale de a furniza motive demonstrabile pentru continuarea prelucrării, dincolo de interesele, drepturile și libertățile dumneavoastră sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea acțiunilor în justiție.

Obiecția privind marketingul direct:

În plus, puteți obiecta în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, din motive organizaționale, este posibil să existe o suprapunere între obiecția dumneavoastră și utilizarea datelor respective în vederea desfășurării campaniei aflate deja în curs.

Obiecția privind prelucrarea datelor pe baza legală a „interesului justificat”:

În plus, aveți dreptul de a obiecta în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, cu condiția să fie aplicabilă baza legală a interesului justificat. În acest caz, vom înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, cu excepția cazului în care putem demonstra motive legitime convingătoare, conform cerințelor legale, pentru prelucrare, care prevalează asupra drepturilor dumneavoastră.

Retragerea acordului:

Dacă v-ați dat acordul pentru prelucrarea datelor, aveți dreptul de a vă retrage acordul, cu efect imediat. Legalitatea prelucrării datelor înainte de revocarea acordului rămâne nemodificată

Portabilitatea datelor:

Aveți dreptul de a primi datele pe care ni le-ați furnizat într-un format comun, structurat, ce poate fi citit de un software – dacă este posibil din punct de vedere tehnic – pentru solicitarea transferului datelor respective către un terț.

Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere:

Aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. Puteți apela la autoritatea de supraveghere cu competență la domiciliul dumneavoastră sau în țara dumneavoastră sau la autoritatea de supraveghere responsabilă în cazul nostru.


© IVP Instalatii | Termostate camera, Termostate ambianta, wifi, internet | ANPC | SOL